KÄÄNNÖSTOIMISTO
Timo Einari Malmstedt

Suomeksi
Deutsch
Cesky
EnglishKäännösviestinnän ammattilainen

Käännöstoimisto Timo Einari Malmstedt tarjoaa palveluita, jotka vastaavat eri alojen yritysten, mutta myös yksityisten henkilöiden tarpeisiin kääntämisen alalla.

Käännöstoimisto Timo Einari Malmstedt tuottaa korkealaatuisia käännöksiä saksasta , englannista , tsekistä , ruotsista , slovakista ja hollannista suomeen . Turvautumalla asiantuntevan kääntäjän palveluihin voidaan varmistaa luotettavan ja asiallisen lopputuloksen lisäksi myös tuotteen loppukäyttäjän tyytyväisyys.

Käännöstoimisto Timo Einari Malmstedt on erikoistunut teknisten tekstien ja Euroopan unionia käsittelevien asiakirjojen kääntämiseen. Käännöstoimisto pystyy luonnollisesti tarjoamaan laadukasta käännöspalvelua myös muiden alojen ollessa kyseessä.

Nykyaikainen teknologia on korvaamaton apuväline ammattimaisessa käännöstoiminnassa. Lukuisten ohjelmistosovellusten ja helposti liikuteltavan laitteiston ansiosta käännöstoimisto Timo Einari Malmstedt pystyy tarjoamaan palveluitaan joustavasti ja asiakkaan tarpeiden mukaan.

Käännöstoimiston kielivalikoimaa (saksa, englanti, tsekki, ruotsi, slovakki, hollanti ja suomi) kasvatetaan vähitellen uusilla kielillä.

Lisätietoja saa soittamalla numeroon +420 60 673 3326 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info @ timomalmstedt . com.

Erityiset toiveet toteutetaan mahdollisuuksien mukaan.

Valmiit käännökset toimitetaan asiakkaan toivomuksen mukaan sähköpostitse tai CD-levyllä.
Käännökset
saksa - suomi
englanti - suomi
tsekki - suomi
ruotsi - suomi
hollanti - suomi
slovakki - suomi

Yrityksen nimi:
Timo Einari Malmstedt

Osoite:
Kladenská 1211
CZ-25228 Cernosice
Tsekin tasavalta

Sähköposti:
info @ timomalmstedt . com

Puhelin:
+420 606 733 326

VAT ID-Nr.:
CZ680710242